5 dagars rundtur i Chegaga-öknen

pris : 600 euros / par DH

Ta en privat rundtur i 4X4 och njut av VIP-behandling. Din egen guide, fullt kvalificerad och ackrediterad, låter dig upptäcka den marockanska öknen på bästa möjliga sätt.
Dag 1: Agadir / foum zguid:

Från Agadir mot Tata 80 km, börjar det med besök av Taroudant souk, Medina väggar, ... sedan fortsätter vi att Tiout 30 km från Taroudant och lunch på Kasbah efter att ha besökt den berömda palmdungen till fots eller med åsna med invånarna i byn efter rubrik söderut till luften, sedan foum zguid installation och middag på hotellet


Dag 2: Foum Zguid / M'Hamid:

Tidig avresa för en lång etapp på en väg genom öknen där landskapet lämnar dem mållös mest sofistikerade, varvat med oas för avkoppling.
Ankomst till M'hamid, dörr i öknen, där vägen och civilisationen ger väg till naturen.
I kväll kommer du att betjänas av de blåa männen i öknen, du kommer att dansa till ljudet av Tam Tam och du kommer att sova under tält eller under stjärnorna.

Dag 3: M'Hamid-Ouarzazate:

Detta steg gör att du kan njuta och upptäcka landskapet i denna vackra Draa Valley besöker Zagora och dess omgivningar sedan längs Draa Valley och dess grönskande palm grove, kommer du till Agdz
Föraren kommer att visa dig insidan av handflatan med ett spår av passage Agdz du lämnar Draa Valley för att hämta ganska grova och torra landskap berg canyons med kvällen och natten i pensionat i Ouarzazate eller närhet .

Dag 4: OUARZAZATE- Marrakech:

En tidig start tar dig till Marrakesh på morgonen och på eftermiddagen kommer att ägnas åt att upptäcka och besöka i Marrakech: Bahia Palace, slott Badiaa, Saadian gravar och naturligtvis den berömda Jemaa el Fna och Medina-souven, Kväll och natt i en charmig riad i Medina centrum.

Dag 5: Marrakech - Agadir:

Gratis morgon. På eftermiddagen åker vi tillbaka till Agadir på ditt hotell för en välförtjänt vila.

Vad ingår?

• Hämta och återvänd till ditt boende i Marrakech
• Transport i 4x4
• Förare och fransk guide

Vad ingår inte?
• Personliga inköp
• Drycker
• Lunch på à la carte-restaurangen mellan 5 och 10 euro
• Lokal guide 3 euro per person

Tillgänglighet: dagligen klockan 8:00
Hämtningstid: 7:30 am
Varaktighet: 5 dagar
Kategori: Privat Tour
Kläder: Bekväma kläder, bekväma skor, hatt, jacka och solskyddsmedel.
Betalning: Betalning vid avresa